Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.

Когато се появят тези ситуации, е време да смените светлините! !!!

have някога сте имали този опит: шофиране през нощта,"high лъчът"на насрещната кола ви направи незабавно"blind"? Когато правите остър завой, светлините на колата внезапно изключиха, което ви накара да избухнете в студена пот!

car светлини може да изглежда като малка част от колата, но те са"eyes"на автомобил и са от решаващо значение за безопасността на шофирането.

some хората могат да мислят, че докато фаровете не са достатъчно ярки, няма нужда да ги заменяте с нови. Всъщност, когато яркостта на светлините на автомобила намалява, светлините трептят, цветът се променя или сенките се появяват, може да ви напомня, че"it' е време да промените светлините"!

brightness затихване: когато яркостта на светлините на автомобила не е толкова ярка, както преди, и е \\ не мощна", когато пътувате през нощта, а нормалната гладкост на повърхността на корпуса на лампа знак, че крушката застарява и трябва да бъде заменена навреме."

\\ Деветтенална черна сянка: Ако намерите черна сянка вътре в светлината на колата, тя може да бъде причинена от счупване на нишки или стареене. Тези черни сенки ще повлияят на светлината

gathering ефективност на светлините на автомобила и трябва да бъдат подменени навреме.-

lights трептят или са ненормални: когато шофирате през нощта, ако откриете светлини, трептящи или други аномалии, и Можете да чуете фини ненормални шумове на тихо място, може да се окаже, че веригата е

losing неговия нрави трябва да бъде поправен навреме. Моделът, с който автомобилът ви е съвместим, за да не можете да го инсталирате след закупуването му.""

secondlondly, най -важното нещо, което не може да бъде игнорирано, е качеството на светлините на автомобила. Не забравяйте да изберете обикновени марки и канали!

car светлини са патронът на безопасността на осветлението. Като електрически компоненти за безопасност, тяхното качество не само ще причини визуална пречка при шофиране, но и ще повлияе на стабилността и безопасността на веригата на автомобила!

предишен: Какви са разликит...

Следващия: Защо много автомо...